Van Arenys de Mar naar Malgrat de Mar

25 september 2024 - Malgrat de Mar, Spanje

Zo, wat een slechte nacht! Die heb ik, gelukkig, niet eerder gehad. De wekker hoeft niet zo vroeg gezet te worden  het ontbijt is pas vanaf 8.30 uur wat we anders een probleem zouden vinden, nu is het zo'n kort traject dat we er onze tijd over kunnen doen en zelfs de fietskleding in de tas laten. We gaan op zijn stads!

Rond 9.15 zijn we weg voor onze laatste kustdag. Morgen gaan we landinwaarts naar Girona.

Van Girona naar Barcelona loopt er een trein die hier pal langs de kust gaat en waar we zowel gisteren als vandaag nogal eens een keertje onderdoor moesten. Dan weer opgesloten tussen strand en rail, dan op de NII opgesloten tussen bergen en rails.

We kruipen toch nog even de hoogte in en zien prachtige bomen en rotsen,  een onverwachte klim in Sant Pol de Mar waar ik niet tegen op kwam maar die  Ben moeiteloos nam.

We komen door Calella waar we de fietsen even aan de hand door de winkelstraten meenemen en veel Nederlands horen. Net als hier in Malgrat de Mar waar we voor een lunch op een strandterras zijn neergestreken nadat we even langs de winkeltjes zijn gelopen. We weten wel wat we liever doen...

Wat doen we gaan we het strand op of pakken we een bedje bij het zwembad?

11.15 waren we bij het hotel Alegria Cartago Nova, slechts 19 kilometer gefietst 70 hoogtemeters gemaakt max klim 8% 1583 in totaal .

1. Margo:
    25 september 2024
    Jullie zijn er bijna!
  2. Erik:
    25 september 2024
    In dat kusttreintje zijn wij deze zomer naar Barcelona gegaan. Heel leuk maar treintje zal vrijwel zeker verdwijnen door afkalving vd kust.
    Nog een klein stukje. Jullie doen het geweldig 👍👌😘
  3. Anita Bastiaanssen:
    26 september 2024
    Weer helemaal geweldig. Nog ff. Hou vol.😅
  4. Jacqueline:
    27 september 2024
    Het was weer erg leuk jullie avonturen te volgen